ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:
منظور از مدارس هوشمند چیست ؟
در سال 1984، دیوید پرکینز[1] و همکارانش در دانشگاه ها هاروارد، طرح مدارس هوشمند را به عنوان تجربه ای نوین در برنامه های آموزش و پرورش، با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات ارائه نمودند. این طرح به تدریج در چند مدرسه اجرا گشت و بعدها تا حدودی توسعه یافت، به طوری که امروزه برخی از کشورهای توسعه یافته در امر فناوری اطلاعات، همچون مالزی، از این مدارس جهت تربیت نیروی انسانی در برنامه های توسعه خود استفاده می کنند. در تعریف این نوع مدارس گفته شده اس که مدرسه هوشمند یک مدرسه و محیط آموزشی فیزیکی است که کنترل و مدیریت آن مبتنی بر فناوری رایانه و شبکه می باشد و محتوای اکثر دروس الکترونیکی و سیستم ارزشیابی و نظارت آن نیز هوشمند است ودر فرایند آموزش به تفاوت استعداد وتوانایی دانش آموز توجه می شود . بنابراین مهمترین ویژگی ها و خصوصیات این مدارس عبارتند از :
الف) در مدارس هوشمند معلمان می توانند با استفاده از بانک های اطلاعاتی و برنامه های نرم افزاری و غیره دروس جدیدی را با توجه به نیازها و علائق دانش آموزان طراحی نمایند یا اینکه دروس موجود را تغییر داده و اصلاح نمایند بنابراین محتوای آموزشی دروس در این مدارس تا حدودی متفاوت با مدارس دیگر خواهد بود.
ب) دانش آموزان این مدارس، خود سرعت یادگیری خود را تعیین می نمایند. همچنین در این مدارس، ساعات یادگیری محدود به ساعت های مدرسه نیست و دانش آموزان در هر لحظه که اراده کنند کلاسهای دلخواهشان را از طریق برنامه های رایانه ای یا ارتباط از راه دور در اختیار خواهند داشت.
ج) نقش معلمان در این مدارس تا حدود زیادی از آموزش و ارزشیابی دانش آموزان به پیگیری آموزش شخصی آنان تغییر می یابد و در نتیجه فرصت و فراغت بیشتری برای پرداختن به برنامه های رشد و بالندگی حرفه ای خود (مطالعه، برقراری ارتباطات و تعاملات سازنده و مؤثر با مکاران، ارتقاء سطح علمی و بهبود مهارتهای تدریس و ...) خواهند یافت.
د) در این نوع مدارس دانش آموزان اغلب بجای کیف های مملو از کتب حجیم، با کامپیوترهای کیفی
(lab top)در سر کلاس درس حاضر می شوند. به عبارت دیگر در این مدارس علاوه بر مواد آموزشی رایج و کتابهای درسی، انواع نرم افزارها و درس افزارهای چند رسانه ای نظیرcdو... مورد استفاده قرار می گیرد.
ه) ارزشیابی از دانش آموزان در مدارس هوشمند به جای اینکه در مقاطع و نوبتهای فاصله دار (در پایان هر فصل یا هر ترم و ...) صورت پذیرد، همه روزه و به طور مداوم انجام می گیرد و تعدادی از این آزمون ها هم به صورتآنلاینو از راه دور می باشند.
و) در این مدارس دانش آموزان هنگام ورود و خروج از مدرسه، با کارت دیجیتالی که در اختیار دارند، والدین خود را از ساعت آمد و رفت خود مطلع می سازند(ارسالSMSازطریق سیستم اتوماسیون مدرسه).
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:
مفهوم واژه حبس، به معنای گرفتن و ممنوع ساختن شخص از تصرف آزادانه و جلوگیری از پرداختن به مشاغل و امور مهم دینی و اجتماعی می باشد.
واژه حبس، به معنای مانع شدن از آمد و شد می باشد و حبس ضد تخلیه و گشودگی است.
زبیدی در کتاب تاج العروس درباره حبس می گوید: حبس به معنای مانع شدن و نگه داشتن شدن است و اسم مفعول آن بر وزن محبوس و حبس آمده است. واژه حبس ضد تخلیه و گشودگی می باشد، حبس و احتباس هر دو به یک معنا هستند و احتبس یعنی خود را حبس نمودند.[1]
برخی از دانشمندان لغت می گویند: حبس در شریعت به معنای نگه داشتن انسان در جای تنگ نیست بلکه به معنای جلوگیری از تصرف آزادانه او می باشد.[2]
اقسام زندان
فقها و دانشمندان تقسیمات گوناگونی از زندان ارائه دادهاند که بعضاً تفاوتهایی نیز با هم داشته است. در این خصوص هر یک ملاکهایی جهت این تقسیمبندی عنوان نمودهاند که در زیر به مختصری از این عقاید اشاره میشود.
ابنعابد تصریح مینماید که در قرن چهارم هجری، زندانها از نظر جرم به سه نوع تقسیم شده بود:
1- زندان ویژه جهت کسانی که به علت عدم پرداخت بدهی به زندان افتادهاند
2- زندان مخصوص برای دزدان
3- زندان دیگری برای بقیۀ خطاکاران[3]
در فقه اسلامی تقسیمبندی دیگری از زندان بر مبنای انگیزههای حبس و عوامل و اهدافی که مورد درخواست است، انجام پذیرفته است. در این خصوص دکتر احمد الوائلی در کتاب احکام السجون آورده است[4]:
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:
تاریخچه صندوق های سرمایه گذاری:
اولین صندوق های سرمایه گذاری در اروپا و در اواخر قرن 18 پا به عرصه ظهور گذاشتند. در انگلستان تا سال 1875 ، هیجده صندوق سرمایه گذاری فعال بر اساس قوانین این کشور تشکیل شد که سرمایه ای بالغ بر 5/6 میلیلون دلار داشتند.این صندوق ها که همگی دارای ساختار سرمایه بسته بودند کم کم به دیگر کشورها تسری یافتند. در آمریکا در سال 1889 اولین صندوق سرمایه گذاری مشترک با نام "صندوق سهام نیویورک" تاسیس و پس از آن صندوق های با سرمایه بسته دیگری در دیگر شهر ها تشکیل یافت که از آن جمله می توان به تاسیس" صندوق دارایی های خصوصی بوستون در سال 1893 "و "شرکت اوراق بهادار ریل وی ولایت" در سال 1904 اشاره نمود . (گزارشات از سایت موسسه بین المللی سرمایه گذاری آمریکا،2005)
در ایالات متحده آمریکا ،شکل گیری و حیات صندوق های سرمایه گذاری به بعد از جنگ جهانی اول در سال 1922 بر می گردد.این جنگ که به نابودی بسیاری از صنایع محلی و مادر در اروپا انجامید فرصت مناسبی را برای توسعه صنایع در آمریکا فراهم نمود ،به طوری که با افزایش تولید پس از سالهای 1920و1921 به افزایش سطح عمومی درآمد ها و سطح رفاه جامعه انجامید که در نهایت رشد اقتصادی را برای این کشور به همراه داشت.جنگ جهانی اول به عنوان نقطه عطفی در اقتصاد آمریکا تلقی می شود ،به طوری که به تغییر رابطه طلبکار بدهکاری که تا قبل از آن بین اروپا و آمریکا بود ،انجامید.
اولین صندوق سرمایه گذاری مشترک با سرمایه باز در ماه مارس سال 1924 در شهر بوستون آمریکا توسط هیأت امنای شهر ماساچوست و بر اساس قوانین معمول زمان خود تاسیس گردید.این صندوق با ساختار سرمایه ای ساده و اعمال مجموعه ای از سیاست ها شفاف سرمایه گذاری و با امکان بازخرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق ایجاد گردید که در آن سرمایه گذاران ناگزیر از نگهداری واحد های سرمایه گذاری خود تا پایان زمان انحلال صندوق نبودند.این صنعت که در چند دهه اخیر رشد چشمگیری را شاهد بوده است ، طیف وسیعی از انواع گوناگون صندوق ها را نظیر صندوق های سرمایه گذاری با سرمایه بسته[1] ،صندوق های سرمایه گذاری با سرمایه باز[2]، تراست های سرمایه گذاری[3] صندوق های بیمه مستمری سالیانه[4] صندوق های پوشش ریسک[5] و صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله[6] در بورس را شامل گردیده است.
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:
تاریخچه مديريت سود
نویسندگان متعددی در سالهای اخیر به منشاء مديريت سود در ادبیات حسابداری صریحاً اشاره نمودهاند. کوشینگ[1] داشر و مالکوم[2] بیان داشتهاند که گوردون و هوروتیز و مایرز[3] نویسندگان اولین تحقیق تجربی مديريت سود هستند. ایمهاف نیز مقاله هپ ورث[4] را به عنوان اولین توضیح تئوریکی مديريت سود شناخته است. رونن و سادن و اسنو[5] همچنین ایکل و داران[6] منشأ تشخیص مديريت سود را به هپ ورث نسبت میدهند و وایت فرضیه مديريت سود را به گوردون نسبت می دهد. بنابراین نویسندگان جدید غالباً بیان میدارند که مديريت سود در ادبیات حسابداری و بازرگانی قبل از مقاله هپ ورث شناسایی نشده است. (کوچکی، 1373)
منابعی وجود دارد مبنی بر این که خواص مديريت سود «روشهای مختلف حسابداری» به بعد از قرن نوزدهم برمیگردد در سال 1906 جانسون و مید[7]، در سال 1924 ورشو[8] در سال 1932 پیتون[9] و در سال 1942 دوین[10] همگی کاربردهای تئوریکی مديريت سود را توضیح دادهاند. و سالها قبل از اینکه گوردون، هورتیز و مایرز تحقیق شان را انجام دهند میلر رفتار مديريت سود را مورد آزمون قرار داده بود.
بوخمستر فقدان آگاهی را دلیل اصلی چشمپوشی تحقیقات جدید مديريت سود از ادبیات قدیمی تر درباره موضوع میداند. وی همچنین عبارات مختلفی را نشان داده است که نویسندگان مورد بررسی استفاده کردهاند تا عمل مدیریت سود را برای کاهش نوسانات سود حسابداری توضیح دهند. به عنوان مثال میلر از عبارت «مديريت فایده» استفاده کرده بود. همچنانکه به تازگی اصطلاح «مديريت سود» به «هموار سازی سود» تغییر یافته است. در اوایل قرن بیستم مديريت سود درباره حفظ سرمایه و اندوختههای مخفی بحث میکند. سپس در ربع دوم قرن بیستم ویژگیهای مديريت روشهای موجودی پایه مربوط به موجودی کالا مثل فایده اصلی روش اولین صادره از آخرین وارده و دیگر تغییرات روشهای موجودی پایه، ترویج یافت. بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم، تدوین کنندگان استانداردهای حسابداری در آمریکا همواره گروهی از پژوهشگران به «روش بد حسابداری» یعنی ایجاد دلخواه اندوختهها پرداختند.
همچنان که مديريت سود شرکتها و موسسات اقتصادی، علاقه بسیاری از اهل نظر و تحقیق را به خود جلب کرده است اما ادبیات حسابداری و مدیریت مالی سرشار از این نظریه است که مدیران با استفاده از روشهای مختلف حسابداری سود شرکت را در طول زمان مدیریت می کنند. (آقایی و کوچکی، 1375)
انواع مديريت سود
با وجود تحقیقات گسترده به نظر میرسد پژوهشگران به تعریف جامع و فراگیری از مديريت سود دست نیافتهاند. شاید وجود انواع مختلف سودهای هموار یکی از دلایل آن باشد ایکل1 معتقد است، یک جریان مدیریت سود یا بطور طبیعی مدیریت شده است یا اینکه عمداً مدیریت شده است که در حالت اخیر مديريت میتواند واقعی یا مصنوعی باشد. (آشاری، 1994)
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:
مفهوم کارآفرینی
ازدیاد جمعیت و بیکاری همواره یکی از مشکلات اساسی جوامع به ویژه کشورهای در حال توسعه بوده است. در ایران نیز ترکیب جمعیت جوان کشور، ضرورت ایجاد فرصت های شغلی جدید و نیز روند مستمر کاهش ذخایر نفتی از علل عمده اندیشیدن سیاستگذاران کشور به منبع سهل الوصول دیگری غیر از نفت یعنی ابتکار، خلاقیت و نوآوری می باشد.
در واقع توسعه با کالاهای مادی آغاز نمی شود، این آدمی است و نه طبیعت که منابع اصلی را فراهم می سازد و عامل اصلی همه ی توسعه های اقتصادی از ذهن برمی خیزد. شهامت، قدرت، ابتکار و تکاپوی سازنده نه تنها در یک زمینه بلکه در بسیاری از زمینه ها از وجود آدمی فوران می کند. در این میان کارآفرینی به عنوان پدیده ای که اصلی ترین سرمایه مورد نیاز آن داشتن خلاقیت، جسارت، پیشرفت وبهره گیری به موقع از فرصت هاست، از مهم ترین منابع بالقوه اقتصادی، افزایش بهره وری، کالا وخدمات جدید محسوب می گردد جهان امروزی پس از تجربه الگوهای مختلف توسعه اعم از برون زا، درون زا، صنعتی وغیره، آخرین الگو توسعه را مبتنی بر کارآفرینی قرار داده است. اهمیت این مسئله تا بدان جاست که شومپتر کارآفرینی را موتور توسعه می نامد.
پیشرفت کشورهایی نظیر تایوان، مالزی وسنگاپور در دهه ی 80 و 90 نیز مدیون گسترش کارآفرینی است. در واقع پس از رکود اقتصادی غرب در دهه های 70 و80 به مفهوم کارآفرینی توجه عمیق تری شد و مطالعات بسیاری در خصوص فرآیند کارآفرینی، ویژگی های کار آفرینان، نحوه پرورش و آموزش کارآفرینان و محیط مساعدی برای فعالیت های کارآفرینانه انجام گرفت و از آنجایی که کارآفرینی مفهوم بین رشته ایست، اقتصاد دانان، صاحبنظران علوم مدیریت، جامعه شناسان و روانشناسان هر یک به جنبه های خاصی از این مفهوم توجه کرده اند. در واقع پس از طرح مفهوم کارآفرینی برای اولین بار توسط اقتصاد دانان تاکنون محققان بسیاری در پی تبیین مسأله کارآفرینی و عوامل مرتبط با آن بودند زیرا کارآفرینی مسأله چند بعدی است که در آن عوامل مختلف از قبیل نظام سیاسی، اقتصادی، فرهنگ جامعه، ساختارخانواده، ویژگی های شخصیتی به ویژه مفهوم انگیزش با یکدیگر تعامل دارند. دیوید مک کللند از جمله اولین کسانی است که از زاویه روانشناسی به پدیده های کارآفرینی توجه کرده و پژوهش های بسیاری در این زمینه انجام داده است، وی معتقد است که فرایند توسعه را بر اساس پیدایش برخی ویژگی های روانی و شخصیتی در افراد یک جامعه می توان توضیح داد.
عامل انگیزش، نیرو بخش وجهت دهنده رفتار است. تبیین این مسأله به فهم چرایی روی آوردن افراد به برخی فعالیت ها کمک می کند.مک کللند انگیزش پیشرفت را مهم ترین عامل رشد اقتصادی وتوسعه می داند وی معتقد است، با پژوهش هایی در زمینه انگیزه پیشرفت می توان به سوی توسعه گام برداشت. کارآفرینی (به انگلیسی: Entrepreneurship) به فرایند خلق ارزش جدید (مادی یا معنوی) از طریق یک تلاش متعهدانه با در نظر گرفتن ریسکهای ناشی از آن اطلاق میشود.
واژة «كارآفريني» واژهاي است نو، كه از كلمهاش نميتوان به مفهوم واقعي آن دست يافت.اين واژه معادل Entrepreneurshipدر زبان انگليسي است و ريشة آن از زبان فرانسوي گرفته شده است. به عبارت ديگر هنوزدر فارسي معادل دقيقي براي انتقال «مفهوم» كارآفريني وجود ندارد و اغلب واژه كارآفريني شنونده ناآشنا به آن را به اشتباهمياندازد. اما بين استادان دانشگاهها، دانشجويان رشتههاي اقتصاد، مديريت و برخي محافل علمي اين واژه تا حدودي مصطلحشده است.
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:
سازمان تجارت جهاني نهادي بين المللي است كه با قواعد تجاري بين المللي سروكار دارد. هدف اين سازمان عبارت است از تسهيل تجارت بين كشورها از طريق ايجاد شرايط منصفانه و عادلانه براي رقابت. در راستاي اين هدف، سازمان تجارت جهاني كشورها را به مذاكره براي كاهش تعرفه ها و رفع ساير موانع تجارت ترغيب كرده و از آنها ميخواهد قواعد مشتركي را در مورد تجارت كالاها و خدمات اجرا كنند كه در ادامه به طور كامل شرح داده شده است.
اعضاي سازمان تجارت جهاني موظفند قوانين، مقررات و رويه هاي ملي خود را كاملا با مفاد اين موافقنامه ها هماهنگ سازند. هماهنگ شدن قواعد و مقررات كليه كشورها دربارة تجارت كالا و خدمات باعث تسهيل تجارت ميگردد. همچنين باعث ميشود كه مقررات ملي، موانعي غير ضروري براي تجارت به وجود نياورده و صادرات و واردات هيچ كشوري به وسيله ايجاد تعرفههاي بالاتر و يا ساير موانع فرا راه تجارت دچار وقفه نگردد. هر چند پيوستن به سازمان جهاني تجارت ممكن است براي كشورها ضروري نباشد، ولي مزايا و فوايد نظام چند جانبه تجاري كه در سازمان جهاني تجارت و موافقتنامه هاي آن تبلور يافته است، فقط به اعضاي اين سازمان تعلق ميگيرد.
تجربه تلخ ناشي از مشكلات جنگ جهاني دهه 1930، بي نظمياقتصاد بين الملل طي جنگ هاي اول و دوم جهاني و برقراري محدوديتها و موانع تجاري، تعدادي از كشورهاي جهان را در سال 1947 در هاوانا گرد هم آورد تا با اتخاذ سياستهاي ليبراليستي و توسعه همكاري متقابل اقتصادي و تجاري اوضاع اقتصاد بين الملل را سروسامان دهند.
سوالات درس «بازاریابی و فروش خدمات مسافرتی و گردشگری» ادوار مختلف آزمون جامع+ پاسخ تشریحی
«بازاریابی و فروش خدمات مسافرتی و گردشگری»یکی از منابع آزمون جامع گردشگری در گروه مدیریت فنی بند ب است. آنچه که به عنوان منبع آموزشی برای این درس معرفی شده ، کتاب «بازاریابی گردشگری با رویکردی کاربردی » تالیف محمد مهدی ضیاءالدین می باشد که توسط انتشارات مهکامه در168 صفحه منتشر شده است.
این کتاب شامل هفت فصل با عنوان های «مفاهیم خدمات و مدیریت در صنعت گردشگری،تعاریف و مفاهیم بازاریابی، تحقیق و تحلیل بازار، تقسیم بندی بازار و انتخاب بازار هدف، استراتژی های بازاریابی در صنعت گردشگری، آمیخته پیشبرد فروض، کیفیت خدمات، رضایت مشتری= رمز بقا در بازارایابی خدمات» می باشد. این کتاب تلاش دارد تا چارچوب کاربردی و آسان، بازارایابی صنعت گردشگری را برای دانشجویان رشته های مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی ملموس تر نماید.
آنچه پیش روی شماست؛ مجموعه ی 140 سوال درس «بازاریابی و فروش خدمات مسافرتی و گردشگری» از آزمون های جامع مدیران فنی بند ب در طی سال های 94 الی 97 است که به همراه پاسخ تشریحی گردآوری شده است. از آنجایی که در هر آزمون جامع گردشگری سوال های ادوار قبلی تا حدودی تکرار می شوند، مطالعه این مجموعه می تواند به افزایش مهارت شما در پاسخگویی به سوالات آزمون نهایی کمک شایانی نماید.
سوالات درس «شناسایی مسیرهای گردشگری» ادوار مختلف آزمون جامع+ پاسخ تشریحی
«شناسایی مسیرهای گردشگری»یکی از منابع آزمون جامع گردشگری در گروه مدیریت فنی بند ب است. آنچه که به عنوان منبع آموزشی برای این درس معرفی شده ، کتاب «شناسایی مسیرهای گردشگری » تالیف آرش نور آقایی، سارا سادات مکیان، رحیم عنبر می باشد که توسط انتشارات مهکامه در 72 صفحه منتشر شده است.
این کتاب شامل شش فصل با عنوان های «معرفی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی،کنوانسیون میراث جهانی 1972، آشنایی با مفهوم میراث، میراث فرهنگی، معیارهای گزینش میراث فرهنگی و طبیعی، میراث ملموس و ناملموس » می باشد. در این کتاب خوانندگان با مفاهیم مربوط آشنا می شوند و سپس با کمک مفاهیم و همچنین نقشههای طراحی شده، و با توجه به خلاقیت خود و در قالب تمرینهایی مشخص، مسیرهای گردشگری میراث جهانی را طراحی می نمایند.
آنچه پیش روی شماست؛ مجموعه ی 120 سوال درس «شناسایی مسیرهای گردشگری» از آزمون های جامع مدیران فنی بند ب در طی سال های 94 الی 97 است که به همراه پاسخ تشریحی گردآوری شده است. از آنجایی که در هر آزمون جامع گردشگری سوال های ادوار قبلی تا حدودی تکرار می شوند، مطالعه این مجموعه می تواند به افزایش مهارت شما در پاسخگویی به سوالات آزمون نهایی کمک شایانی نماید.
سوالات درس «برنامه ریزی و سرپرستی گشت ها» ادوار مختلف آزمون جامع+ پاسخ تشریحی
«برنامه ریزی و سرپرستی گشت ها» یکی از منابع آزمون جامع گردشگری در گروه مدیریت فنی بند ب است. آنچه که به عنوان منبع آموزشی برای این درس معرفی شده ، کتاب «برنامه ریزی و سرپرستی گشت ها » تالیف علیرضا کلانتری می باشد که توسط انتشارات مهکامه در 288 صفحه منتشر شده است.
این کتاب در هفت فصل جهت آشنایی بیشتر علاقه مندان به فن تورگردانی، تعریف و شناخت مفاهیم اولیه ی ضروری تدوین شده است. مفاهیم و موضوعاتی مانند گشت، اجزای تشکیل دهندهی تور، انواع تورگردان به ارائهدهندگان اجرای تور، انواع راهنمایان تور، انتظارات ارائهدهندگان اجزای تور، تحقیقات مقصد و تنظیم برنامهی کاری، تنظیم برنامهی سفر، قیمتگذاری به همراه بازاریابی و تبلیغات برای ارائه محصول تورگردان به بازار در این کتاب به خوبی تشریح شده است.
آنچه پیش روی شماست؛ مجموعه ی 140 سوال درس «برنامه ریزی و سرپرستی گشت ها» از آزمون های جامع مدیران فنی بند ب در طی سال های 94 الی 97 است که به همراه پاسخ تشریحی گردآوری شده است. از آنجایی که در هر آزمون جامع گردشگری سوال های ادوار قبلی تا حدودی تکرار می شوند، مطالعه این مجموعه می تواند به افزایش مهارت شما در پاسخگویی به سوالات آزمون نهایی کمک شایانی نماید.
سوالات درس «آشنایی با قوانین و مقررات گردشگری» ادوار مختلف آزمون جامع+ پاسخ تشریحی
«آشنایی با قوانین و مقررات گردشگری در دفاتر خدمات» یکی از منابع آزمون جامع گردشگری در گروه مدیریت فنی بند ب است. آنچه که به عنوان منبع آموزشی برای این درس معرفی شده ، کتاب «کتاب قوانین و مقررات جهانگردی و هتلداری » تالیف محمود یزدی مهریزی می باشد که توسط انتشارات مهکامه در 360 صفحه منتشر شده است.
این کتاب در سه بخش تحت عناوین «حقوق بیگانگان، قوانین و مقررات مربوط به گردشگران، تشکیلات و سازمانهای گردشگری» تدوین شده است.این کتاب، اولین کتابی است که به طور ویژه به موضوع نظام اداری و حقوقی ایران در رابطه با گردشگران پرداخته و ضمن روشن ساختن سازمان اداری ایران در رابطه با امور گردشگری به تشریح حقوق گردشگران خارجی پرداخته به شکلی که مطالعه آن موجب میشود دستاندرکاران امور گردشگری با این موضوعات آشنایی بیشتری پیدا کنند و پاسخ سوالات خود را در این حوزه دریابند.
آنچه پیش روی شماست؛ مجموعه ی 120 سوال درس «آشنایی با قوانین و مقررات گردشگری» از آزمون های جامع مدیران فنی بند ب در طی سال های 94 الی 97 است که به همراه پاسخ تشریحی گردآوری شده است. از آنجایی که در هر آزمون جامع گردشگری سوال های ادوار قبلی تا حدودی تکرار می شوند، مطالعه این مجموعه می تواند به افزایش مهارت شما در پاسخگویی به سوالات آزمون نهایی کمک شایانی نماید.
کسب درآمد از اینستاگرام: آموزش حرفه ای کسب درآمد از اینستاگرام
نام پکیج : پکیج آموزشی کسب درآمد از اینستاگرام
موضوع : آموزش کسب درآمد از اینستاگرام به صورت حرفه ای و مقدماتی
فرمت دوره : ویدیو آموزشی ، pdf
مدت زمان دوره : ۳ ساعت آموزش ویدیویی و به همراه ۳کتاب الکترونیکی
پشتیبانی: پشتیبانی و راهنمایی ویژه پکیج (توسط مهندس کاوه روحی)
امتیاز محصول :
مخاطبان : افراد علاقمند به درآمدهای بالا، افراد نیازمند شغل دوم، افراد خانه دار، کارمندان، افراد بی کار
قیمت: طرح تخفیف ویژه
تهیه شده توسط: مهندس کاوه روحی (بنیان گذار سایت ایران کار وب و عسل هیر ، ادمین کانال بزرگ تلگرامی : ایران کار وب ، فروشگاه تخفیف آنلاین ، روی خط مد ، حراج واقعی)
همکاری در فروش: پنج غول سیستم همکاری در فروش، ایرانی(دراپ شیپینگ)
نام پکیج : پکیج آموزشی پنج غول سیستم همکاری در فروش
موضوع : آموزش کسب درآمد از همکاری در فروش (دراپ شیپینگ) به صورت حرفه ای و مقدماتی
فرمت دوره : ویدیو آموزشی ، pdf
مدت زمان دوره : ۲ ساعت آموزش ویدیویی و به همراه ۱کتاب الکترونیکی
پشتیبانی: پشتیبانی و راهنمایی ویژه پکیج (توسط مهندس کاوه روحی)
امتیاز محصول :
مخاطبان : افرادی که کانال، کانال تلگرامی، گروه تلگرامی، رباط تلگرامی، پیج اینستاگرام، وب سایت دارند.
قیمت: طرح تخفیف ویژه
تهیه شده توسط: مهندس کاوه روحی (بنیان گذار سایت ایران کار وب و عسل هیر ، ادمین کانال بزرگ تلگرامی : ایران کار وب ، فروشگاه تخفیف آنلاین ، روی خط مد ، حراج واقعی)
شبیه سازی مقاله Improving the performance of a multi-junction solar cell by optimizing BSF, base and emitter layers در سیلواکو
طی بررسیهای انجام شده، تا سه دهه آینده به 10 تا 30 تراوات انرژی پاک در سال نیازمندیم. در حال حاضر، مصرف انرژی در جهان تقریباً 12 تا 13 ترا وات در سال است. انرژی خورشیدی که در مدت یک ساعت به سطح زمین میرسد میتواند تقاضای انرژی جهان را به مدت یک سال تأمین کند. با رشد جمعیت، تقاضای انرژی در حال افزایش است و منابع سوختهای فسیلی کاهش یافتهاند که این انگیزه بسیار مناسبی برای تحقق و توسعه انرژیهای تجدید پذیر خواهد بود. با وجودیکه سهم انرژیهای تجدید پذیر در برابر انرژیهای فعلی بسیار ناچیز است اما پیشبینی میشود که این فناوری نوظهور بطور قابل توجهی انرژی آینده جهان را تولید کند. برای تولید بخش بزرگی از انرژی مورد نیاز جهان، سلولهای خورشیدی نیاز به بهبود بیشتری دارند تا بتوانند جایگزین مناسبی برای انرژیهای فسیلی و هستهای شوند. در این فایل، شبیه سازی یک مقاله بسیار معتبر با عنوان Improving the performance of a multi-junction solar cell by optimizing BSF, base and emitter layers ارائه شده است. یک فایل راهنمای جامع در قالب ورد و پی دی اف نیز جهت آموزش کدها ارائه شده است. در کنار این فایل ها، دو فایل آموزشی ویدیویی با کیفیت بالا از نحوه اجرای کدها تهیه شده که به یادگیری نحوه اجرا و جواب گرفتن از نمودار های مختلف کمک می کند. در این پژوهش، ساختار مطلوب سلول خورشیدی دو پیوندی با یک پیوند تونلی InGaP/InGaP، یک لایه بافر در سلول پایینی، دو لایه BSF در سلول بالایی و یک لایه امیتر جدید در ساختار ارائه شده است. سلول شبیه سازی شده با استفاده از Silvaco Atlas جهت بدست آوردن عملکرد بهتر، بهینهسازی شده و مقادیر ولتاژ مدار باز (VOC)، چگالی جریان اتصال کوتاه (JSC)، ضریب پری (FF) و بازده تبدیل (η) آن، محاسبه شده و نمودارهای نهایی نمایش داده شده اند.
پاورپوینت جوشکاری فراصوتی (۳۳ص قابل ویرایش)(علی نائینی)
پاورپوینت جوشکاری فراصوتی
(۳۳ص قابل ویرایش)
(علی نائینی)
بخشهایی از پاورپوینت :
1- جوشکاری نقطه ای 2- جوشکاری حلقوی 3- جوشکاری خطی 4- جوشکاری درزی پیوسته 4- تغییر شکل قابل توجهی در قطعه رخ نمی دهد . 5- ضریب ایمنی در این روش بسیار بالاست . 6- سرعت جوشکاری در این روش بالاست . 7- دوقطعه با اختلاف ضخامت زیاد می توانند با این روش به هم متصل شوند . 8- عدم تغییر رنگ در منطقه جوش واطراف آن 9- از دیگر مزایا می توان به راندمان وکیفیت جوش عالی ، حذف سوختنی ها ،طول عمرزیاد قطعه و... اشاره کرد
فروشگاه فایل کیا؛
منبع جامع انواع فایل...
چنانچه فایل مد نظرشما در بین فایل های بارگذاری شده در سایت موجود نبود،می توانید از طریق دایرکت پیج اینستاگرام@kiyafile.ir سفارش دهید.